A reményekkel teli karácsony

A decemberi hónap az egyesület életében a legmozgalmasabb. Az első hetekben elindult a szervezkedés a különböző szervezetekkel és civilekkel, hogy ajándékot adhassunk olyan gyermekeknek, akik erre már régóta vágytak.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzata a 2 héten át tartó gyűjtés eredményeképpen több tucat játékot, mesekönyvet, édességet és ruhákat ajánlottak fel, amely ajándékokat a S.O.S Krízis Alapítvány három otthonába juttattuk el. Az egyetem hallgatói közül többen elkísérték az egyesület tagjait és önkénteseinket, így egy este alatt eljutottunk mindhárom helyszínre, ahol összegyűlve és csillogó szemmel vártak minket. A Marlenka Magyarország jóvoltából édességgel is kiegészíthettük a játékokból és könyvekből álló csomagokat.

A három otthonon kívül, az egyetem által gyűjtött ruhákkal és ajándékokkal a Tápióbicskei Roma Nemzetiségi Önkormányzattal együttműködve okoztunk örömet a településen élőknek.

Ebben az évben csatlakoztunk a Dr. Takács Judit által megálmodott Angyalbörze kezdeményezéshez, amelynek keretében Budapesten és Nyíregyházán 60 otthonban élő gyermek kívánságát váltották valóra Angyalaink. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani minden Angyalnak, aki valóra váltotta az Erzsébet Családok Átmeneti Otthona – ban élő gyermekek kívánságait, és mosolyt csalt az arcukra. Továbbá köszönettel tartozunk Dr. Bajkai István Alpolgálmester Úrnak, illetve Benedek Zsolt Önkormányzati Képviselő Úrnak a fővédnökség elvállalásáért.

 

Megszakítás