EFOP-5.2.2 – Kick off meeting

Először e-mailen keresztül egyeztettünk, majd megbeszéltünk egy közös időpontot, amikor online (Skype) megbeszélést tartunk. Ennek időpontja 2017.07.01.,14:00 volt. Eddigre áttekintettük a pályázati kiírást, összeállítottunk egy saját koncepciót, valamint rövid ismertetőt küldtünk (akinek szükséges) angolul a kiírásról.

Az előkészítő megbeszélés {Kickoff meeting) egy videokonferencia keretein belül valósult meg. Elsősorban az alábbiakat beszéltük át a projekt keretében:

  • ütemezés,
  • feladatok és elvárások a partnerekkel szemben,
  • főpályázó feladatai,
  • utazás, szállás, étkezés költségkeretei, módjai,
  • elvárt résztvevői létszámokat.

A megbeszélés kiváló hangulatban zajlott, megközelítőleg 4 órát töltöttünk a megbeszéléssel, és valamennyi kérdésben sikerült előre haladnunk. Ennek eredményeként az igényeknek és lehetőségeknek megfelelően összeállítottuk a proiekt qerincét, ezt elsősorban az Eqvesület elképzelései alkották. de a partnerek nagyon fontos kiegészítéseket, észrevételeket tettek hozzá elsősorban az operatív kivitelezhetőség könnyítése, valamint a szakmai tartalom minőségének javulása érdekében. A megbeszélés után abban is megegyeztünk, hogy innentől kezdve a kommunikáció, és a kapcsolattartás folyamatos lesz, és elsősorban emailben zajlik majd.

Megszakítás