Tehetséggondozó tábor Tiszabecsen

2017.08-12. között egyesületünk tehetséggondozó tábort rendezett Tiszabecsen.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával egyesületünk tehetséggondozó tábort szervezett a festői szépségű Vidám Delfin Kempingben Tiszabecsen, ahol az ország keleti csücskében élő 54 hátrányos helyzetű gyermek tehette próbára magát.

A tábor ideje alatt a fiataloknak lehetőségük nyílt kipróbálni számos sportágat, mint az íjászat, evezés, biciklizés és különböző labdajátékok. Az énekórák és a reggeli zenés ébresztők alkalmával mindenki próbára tehette hangszálait készülve az esti karaoke mulatságra. Az ügyes kezűek a hagyományőrző kézműves foglalkozásokon tesztelhették fürge ujjaikat és festhettek tiszai köveket is.

A gyönyörű idő és a szikrázó napsütés hatására azonban mégis a mozgásé és a természet közelségének élvezéséé maradt a főszerep. Aki nem találta meg a számára megfelelő csapatsportot, részt vehetett az esti táncórákon, vagy kedvére élvezhette a Tisza adta lehetőségeket.

Az energiapótlásról és a változatos étkezésről a kemping konyhája gondoskodott. A fáradt vándorok erőt meríthettek a lángosból, babgulyásból és sok más finomságból, ami a hét folyamán asztalra került.

Mindannyian egy maradandó élménnyel gazdagodtunk.

Megszakítás