Vektor konferencia

A VEKTOR konferencia elképzelése egy már létező együttműködés eredményeként jött létre, melyet most kiterjesztettünk Nyíregyházára, valamint az összes projektpartnerre is (a szakmai tervben megfogalmazottnak megfelelően). A résztvevők elsősorban civil szervezeteknél aktív önkéntesek, szakemberek, kortárs segítők, tehát szakemberek (célcsoporttagok), akik érdeklődnek a sport általi nevelés témája iránt. A konferencia megszervezésével a szakmai megvalósítók is lehetőséget kaptak új tudás gyűjtésére, új nézőpontok megismerésére.
Az összegyűlt fiatalokat Hodálik Pál, Szarvas alpolgármerestere köszöntötte, majd a ráhangoló programmal elindult a tanulás és a munka folyamata. Ebben a Villanások Mentális playback színház volt a fiatalok segítségére. A nagy csoportos foglalkozást, kis workshopok alakulása követte, ahol öt szakember segítségével járták körül a résztvevők a
sport általi nevelés, készségfejlesztés, sikerorientáltság, önkép alkotás témaköreit.
A konferencia 4 napos volt, a 4. nap délután ért véget, a résztvevők nagy része ezért úgy döntött, hogy a 4. éjszakát már otthon tölti, ezért szinte csak a másnapi műhelymunka résztvevői maradtak a táborban.

 

         

[:]

Megszakítás