Együttműködő partnerek bemutatása – Vajdasági Ifjúsági Fórum

A Vajdasági Ifjúsági Fórum, avagy ahogy a legtöbben ismerik VIFÓ, 1996-os fennállása óta rengeteg programot szervezett meg Vajdaság szerte, amely mindegyike a nem formális oktatást, vagyis olyan elméleti és gyakorlati tudást adott, melynek segítségével könnyebben tudtak és tudnak eligazodni a mindennapi életben a résztvevők. Mielőtt még elrohannál a számítógép elől, jönnek a konkrétumok is. Szerveztünk már konferenciákat, előadásokat, Európai Únió által támogatott rendezvényeket, önéletrajz és motivációs levél készítő tanfolyamokat.

A Céljaink

Azon kívül, hogy csomó új embert ismersz meg a programok által, bekerülsz egy menő csapatba, ahol tudsz fejlődni és olyan emberek vesznek körül, akiknek ez szintén fontos. Ezeken kívül van még finom kávé, jó hangulat és rengeteg nevetés, melyek mindegyike elengedhetetlen ahhoz, hogy jól érezd magad. Minden héten van gyűlésünk, ahol különböző témákat dolgozunk fel, illetve minden programunk saját szervezői csapattal rendelkezik. Hogy miért így szervezünk? Gyere és nézd meg.

Releváns tapasztalataink

Működésünk hosszú évei során csak fiatalokkal és fiatalokkal foglalkozó szakemberekkel dolgoztunk együtt. Tevékenységük során rendszeresen veszünk részt felmérésekben, kutatásokban. Kiterjedt kapcsolati hálójukon keresztül rengeteg fiatalt képesek aktivizálni. Nemzetközi partnereink közül kiemelkedő a Magyar Ifjúsági Konferencia Egyesület, a Diákháló, a KMDFSZ. Sok tagunk pedagógus, vagy szociális területen dolgozó, továbbá sok közöttünk a kutatásokkal aktívan foglalkozó hallgató is.

Weboldal: https://www.vifo.rs/

Megszakítás