Elstartolt az Integr-Action Through ETS projekt

Az olasz, bolgár, török és horvát partnerek megkezdték közös munkájukat.

Az „Integr-Action Through ETS ” (IATETS) egy 24 hónapos stratégiai partnerség, amelynek célja az oktatás és az egyénre vonatkozó új lehetőségek megteremtése a fogyatékossággal élő hátrányos helyzetű európai felnőttek számára az oktatás formáinak és a sporton keresztül történő oktatáson alapuló testreszabott oktatási módszereinek átadása révén.

A projekt célcsoportja a hátrányos helyzetű, 18–35 év közötti mozgássérült fiatalok.

A projekt célja a fogyatékossággal élő felnőttek oktatási kirekesztésének kezelése a partnerországokban és Európában a készségek közötti eltéréssel, a részvételből való kizárással és a hatalmas munkanélküliséggel kapcsolatban.

Az Integr-Action Through ETS projektet az Európai Bizottság KA2 Erasmus + programja társfinanszírozza, és stratégiai partnerség, amely 24 hónapig működik együtt, 2019. Szeptember 1-jétől kezdve, és öt országot foglal magába – Bulgária – Asociacia za Razvite Na Bulgarskiasport, Horvátország- Visoka Poslovna Skola Par, Olaszország –Mine Vaganti NGO és S.S.D. ar.l. L’Orma, Törökország – Sivas Gelisim Genclik ve Spor Kulubu Dernegi, Magyarország – Reményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesület/Hope for Children Hungary.

Megszakítás