Regisztrálj az Ifjúsági Módszertani Kézikönyv – Vektor konferenciára

Március 30-án az online térben tartjuk meg a Vektor konferenciát, amelynek fő témái a sport és a digitalizáció. A program az EFOP-5.2.2-17-2017-00051 kódú projekt összegző eseménye.

A műhelymunkákon előadást és foglalkozást tartó szakemberek mutatják be szakterületüket, a digitális világ kutatását és a digitális műveltség tudatossá tételét, valamint a sport és a sport általi nevelés gyakorlati lehetőségeit az ifjúsági munka területén. Ismertetjük a kutatás eredményeit, és az ahhoz köthető javaslatokat, ajánlásokat, amelyeket a projekt partnerek dolgoztak ki és közzé tettük a kutatási zárójelentésben. Továbbá az Ifjúsági Módszertani kézikönyv felépítésével és gyakorlati használatáról is többet tudhatnak meg a résztvevők. A kézikönyv a konferencia után elérhető lesz online minden érdeklődő számára.

A programmal kapcsolatos további információért kövessétek az egyesület facebook oldalát, ahol elérhető lesz a konferencia stream felületen. A következő hetekre ajánljuk a szakkönyveket és tanulmányokat, melyeket bemutattunk weboldalunkon az elmúlt hónapokban.

 

Megszakítás