Sport.Youth.Inclusion – kick off meeting – A magyar csapat

Május 7-én kezdődött el a Sport.Youth.Inclusion projekt magyar csapatának közös munkája. Az online kick off meeting során megismerkedtek egymással a csapattagok, a projektcsoport mellett itt mutatkoztak be a jó gyakorlatok felhíváson pozitív elbírálásban részesült új tagok is. A résztvevők különböző területről érkeztek, így ez a sokszínűség elősegíti a szélesebb nézőpont kialakítását és növeli a projekt hatékonyságát.

A jó gyakorlatok Jakab Pétertől (Magyarországi Éjféli Sportbajnokságok Egyesülete (MÉSE)), Koschek Alexandrától (Láthatatlan Fitnesz/Decathlon), Hollósi Szabolcstól (Kell Egy Csapat Élmény Kft.), Cziráki Orsolyától (MOVE to Be You ), Radics Jánostól (Testnevelési Egyetem) és Király Anitától (Magyar Diáksport Szövetség) érkeztek be a felhívásra. Az egyesületek képviselői aktívan foglalkoznak a sporttal az ifjúsági területen, így tudásuk és tapasztalatuk alapos.

A szakértők jó gyakorlataikat hamarosan külön cikkben is bemutatjuk.

A magyar csapat mellett a projektpartnerek is alakítják a csoportjukat és hamarosan a egymásnak is bemutatják a kipróbált gyakorlataikat.

Bővebb információt a projekt weboldala a https://www.throughsport.eu/hu/kezdolap/ szolgáltat, ahol elérhetőek lesznek az összegyűjtött feladatok is.

 

Megszakítás