Gain, Grow & Give projekt – A résztvevők gyakorlatai

A projekt során az elméleti és gyakorlati tudáson kívül a résztvevők csoportmunka során kitaláltak egy-egy gyakorlatot, ami használja a sport általi nevelés módszertanát.

Az elkészült gyakorlatokat a többi csapat közreműködésével ki is próbálták, amely teszt folyamán tapasztalhatták a gyakorlatok megalkotásának nehézségeit. A játékokat egy gyűjteménybe szedte össze a trainer, amely a lenti linken elérhető. A gyakorlatok leírásába a trainer minimálisan szerkesztette és írta át, így a gyakorlatok nem professzionálisak, de a résztvevők sokkal inkább magukénak érezhetik a kiadványt.

Letölthető verzió: Booklet – Gain,Grow and Give project

 

In addition to theoretical and practical knowledge, the project involved participants working in groups to devise an exercise using the methodology of education through sport.

The exercises were then tested with the other teams, during which they experienced the difficulties of creating the exercises. The games have been compiled into a collection by the trainer, which is available at the link below. The descriptions of the exercises have been minimally edited and rewritten by the trainer, so the exercises are not professional, but the participants will feel more at home with the publication.

Download: Booklet – Gain,Grow and Give project

 

 

Megszakítás