Nedeczky Lilla

elnök
Bemutatkozás

A Nemzetközi Üzleti Főiskola, Nemzetközi Üzleti Kapcsolatok Szakán végeztem 2012-ben, amelyből 1 évet a Buenos Aires-i Universidad Argentina de la Empresa töltöttem, majd az Ír Nagykövetség Kereskedelmi Képviseletén kezdtem dolgozni.

Egy szerencsés véletlennek köszönhetően kerültem kapcsolatba a Reményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesülettel 2012 decemberében, ahol az elmúlt hat évben számos sikeres civil projektet koordináltam a következő témák köré építve: a gyermekek, fiatalok és fiatal felnőttek életének jobbá tétele, érdekeik és jogainak védelme.
Az Európa Tanács ifjúsági kampánya, a No Hate Speech Mozgalomhoz való csatlakozás mérföldkő volt az életemben, hiszen ekkor köteleződtem el az ifjúságügy irányába és ekkor kerültem kapcsolatba a Nemzeti Ifjúsági Tanáccsal. Az eddigi projektek során is nagyon sokat kaptam azoktól a gyerekektől és fiataloktól, akikkel együtt dolgoztam, tagadhatatlan, hogy ezek a tapasztalatok árnyalták a világról alkotott képemet és erősítették elkötelezettségemet a területen végzett munka irányába.

Telefonszám: +36 30 943 89 53
E-mail cím: lilla.nedeczky@hopeforchildren.hu

Megszakítás